Teknisk drift og lagring i Norge

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale på tlf  66 85 90 00 

Smart Solution AS - Billingstadsletta 83 - N-1396 - Billingstad -     Tlf: +47 66 85 90 00       Email: info@smrt.no     

Advisor Smart saksbehandlingssystem for advokater

Advisor Smart er det mest benyttede saksbehandlingssystemet for advokater i Norge i dag. Systemet dekker bl.a. ditt behov for dokumenthåndtering, kunnskapsforvaltning, timeregistrering og fakturering.

Vi har programvare som favner behovet for enkeltstående advokater og advokater i større fellesskap – alt levert fra vår Skytjeneste – som over 400 advokater bruker hver dag.

Les litt mer om våre ulike bransjeløsninger for advokater – vi har garantert den løsningen som passer for deg/dere. Vi leverer i dag vår Skyløsning til kontorer med mellom 1 og 40 ansatte.

Les mer her om Advisor Smart ->

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

Bransjeløsning for Advokater

Smart Solution AS har siden 2003 levert programvare for bruk i Advokatvirksomheter. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss et stort og solid kundegrunnlag som er i stadig vekst. Advokater har forskjellige behov, etter hvilke fagområder de er spesialisert mot. Vi har programvare som favner behovet for enkeltstående advokater og advokater i større fellesskap – alt levert fra vår Skytjeneste – som over 400 advokater bruker hver dag.

Les litt mer om våre ulike bransjeløsninger for advokater – vi har garantert den løsningen som passer for deg/dere. Vi leverer i dag vår Skyløsning til kontorer med mellom 1 og 40 ansatte.

Les mer her om Advisor Smart ->

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

InfoEasy - Økonomi og CRM system

InfoEasy er en sterk løsning for små- og mellomstore bedrifter som er bygget på en moderne plattform. Løsningen er svært skalerbar og passer for alt fra enkeltmansforetak -til bedrifter med over 1000 brukere. 

InfoEasy er et økonomisystem som er utviklet av Info-Easy AS og har alle moduler i samme system! Vi har også integrerte løsninger som  kundestøtte/CRM og systemer for skanning- og elektronisk fakturabehandling.

Les mer: InfoEasy - Økonomi og CRM system

Bransjeløsning for regnskap og revisjon

Vi leverer alt hva du som regnskapsfører eller revisor har behov for fra vår private Skytjeneste (ASP-løsning). Løsningen benyttes av regnskapskontorer med 1 til 2 ansatte og helt opp til større regnskapskjeder/revisorer. Prisen er gunstig og vi tilbyr deg tilgang til de aller fleste fagapplikasjoner som benyttes i bransjen.

Utvalget av programmer er stort, de oppdateres løpende og vi tar back-up hver natt.

Om du er en litt mindre regnskapsfører eller stor kjede -  endelig  kan du nå få en skreddersydd en løsning som passer deres bedrift og hver enkelt ansatt sin arbeidshverdag.

Les mer: Bransjeløsning for regnskap og revisjon

Bransjeløsning for handels- og servicebedrifter

Er du elektriker, eller driver dere med løpende vedlikehold av installasjoner – mange serviceteknikere er stadig på farten?

Vi levere dere løsninger som fungerer på håndholdte terminaler/PDAer og kontorstøtte løsninger som sørger for at hverdagen blir mer effektiv. 

Smart Solution AS leverer nå en komplett tjeneste med en rekke ulike bransjerelaterte programmer som kan bidra til å løse denne utfordringen, samt effektivisere din drift.

Les mer: Bransjeløsning for handels- og servicebedrifter

Bransjeløsning for rekrutterings- og bemanningsbedrifter

Smart Solution AS leverer tjenester til flere ulike bransjer. En bransje som er i sterk vekst er rekrutterings-/bemanningsbransjen som stadig trenger bedre og mer forutsigbar drift av sine It-systemer.

Sikker håndtering av data - trygt og forutsigbart

Vi har allerede i dag flere kunder i rekrutterings-/bemanningsbransjen,  dette er virksomheter med alt fra en til flere ansatte – felles er at de alle ønsker trygghet og forutsigbarhet for sin bedrift og en sikker håndtering av data på vegne av oppdragsgiver og klient.

Les mer: Bransjeløsning for rekrutterings- og bemanningsbedrifter