Tilleggstjenester

 

SMARTMobilMail™

Med SmartMobilMail™ synkroniserer du e-post, kalender, adressebok og oppgavelister med bedriftens sentrale løsning hos Smart Solution uansett om du sitter på kontoret, er på tjenestereise eller om du er hjemme.
Du kan sette den opp slik at mail automatisk kommer inn på telefonen når du mottar den i din epostkasse. Synkroniseringen skjer over internett. (GPRS/EDGE/UMTS/trådløs) Sikkerheten er vel ivaretatt da alle data overføres kryptert og sikkert mellom din PDA og ditt passord-beskyttede MS Exchange system.

 

SMARTOutlook Sync™

Tjenesten Lokal Outlook SyncTM gjør det mulig å arbeide med e-post og kalender uten å være oppkoblet til bedriftens nettverk. For de medarbeidere som ofte reiser eller arbeider fra steder uten mulighet for oppkobling til nettverket gir løsningen stor fleksibilitet og tidsbesparelse. Ved på forhånd å laste inn alle data i for eksempel en bærbar PC, kan brukeren senere arbeide i Outlook der og når det passer, f eks skrive, lese og svare på e-post og møteinnkallinger. Brukeren kan når som helst koble seg til nettverket og synkronisere Outlook ved å sende og ta i mot e-post samt oppdatere avtaler.

  

SMARTWebmail™

Denne tjenesten gir deg enkel og sikker adgang til Outlook, Exchange og din personlige postkasse via web’en. Du surfer til en fast webside, oppgir brukernavn og passord i form av en engangskode som du leser ut av din sikkerhetsbrikke (RSA). Vel innlogget kan du lese, skrive og sende e-post akkurat som vanlig. En RSA - sikkerhetsbrikke - har omtrent samme størrelse som en nøkkelring. Mer enn det behøver du ikke ta med deg på reisen for å få tak i din e-post.

 

SMARTAntivirus™

Tjenesten beskytter din PC mot virusangrep og skjermer mot uønsket inntrenging. SMART Antivirus inkluderer lisens på Panda Antivirus program. Fra vårt sentrale miljø sørger vi for kontinuerlig oppdatering og beskyttelse mot alle kjente virus. Nedlasting skjer automatisk til alle tilknyttede PC’er - også til hjemme PC’er, bærbare etc. En automatisk antivirus kontroll sikrer at alle abonnenter alltid har oppdatert sikkerhetsnivå.

 

SMARTAntiSpam™

Om du vil skjermes mot uønsket e-post og den stadig voksende mengden av søppelmeldinger, sk. spam, er dette tjenesten for deg. SMARTAntiSpam™
AntiSpam  bruker avanserte regler for å analysere alle innkommende e-postmeldinger. AntiSpam hindrer opp til 90% av all spam mail. Tjenesten håndteres og administreres av Smart Solution og det kreves ingen lokale installasjoner eller konfigurasjoner i den enkelte PC’en. Reglene for hvilke meldinger som skal stoppes blir løpende oppdatert.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -