Bransjeløsninger

Bransjerelaterte løsninger

Smart Solution har siden 2004 levert løsninger til mange bransjer og er en ledende aktør til flere forretningsområder. Vår tjeneste er tilpasset bransjer som blant annet advokater, revisjon og økonomi, handels- og håndverksbedrifter.

Kontakt oss

Ved å bruke Smart Solution er alle kostnader kjent på forhånd. Du betaler for funksjonalitet, pr bruker og pr måned. Mange kunder har redusert sine kostnader for IT-drift med 15 – 50 prosent etter at de ble kunder hos oss. Vi sørger for at all programvare leveres i et sikkert og skjermet driftsmiljø, og blant annet kan integreres med Microsoft 365. Dette gjør blant annet at Microsoft Teams kjøres beskyttet på terminalservere med video og lyd, noe som er vesentlig i mange av bransjene vi betjener. Smart Solution kan også gi deg fullgod support uten å komme ut til deg.

Her er noen av bransjene vi har mange kunder i og lang erfaring med.

Økonomi

ØkonomiløsningerVi leverer alt hva du som regnskapsfører eller revisor har behov for fra vår private skytjeneste (ASP-løsning). Løsning benyttes av regnskapskontorer fra en ansatt, opp til større regnskapskjeder.

Advokater

advokatløsningerSmart Solution har siden oppstart levert programvare for bruk i advokatvirksomheter. Vi har programvare som favner behovet fra enkeltstående advokater til advokater i større fellesskap. Med erfaring fra 2004 er vi blant de ledende i bransjen.

 

Håndverkere

håndverkerløsningerVi levere løsninger for håndholdte terminaler, telefon og PC, samt kontorstøtteløsninger som sørger for effektivitet. Speedycraft og Handyman er de mest brukte løsningene blant våre håndverkerkunder. I samhandling med Smart Desktop vil du få et komplett mobilt kontor.

Øvrige bransjer

programløsningerDriver du i andre bransjer enn de vi har nevnt? Det er mange ulike bransjer blant våre kunder i dag. Jobber du i en bransje som bruker et bransjeprogram som enda ikke er kommet opp i skyen - ta kontakt!

 

Kontakt oss

 

Smart Solution AS er en ledende IT tjenesteleverandør. Vi leverer ASP og skytjenester skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter - som nå kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Datasenteret er plassert i Norge. En sikkerhet for våre kunder som er underlagt GDPR direktiver. Ta kontakt så finner vi den rette løsningen for deg.

Trenger du hjelp på lokal PC eller Mac, kan vi gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.