Bransjeløsning for Advokater

Bransjeløsning for advokater 

Det er mange tanker i hodet på en travel advokat. IT-problemer bør ikke være en av dem.

Smart Solution har i 20 år levert programvare til advokatvirksomheter. Vi har opparbeidet et solid kundegrunnlag og mye kunnskap om bransjen, og har løsninger for fagområdene den enkelte advokat er spesialisert mot.pil All data i Norge
pil Fagprogram
pil Høy sikkerhet
pil To-faktor pålogging

smart programvare

Smart Solution AS fungerer som bedriftenes IT-avdeling ved at vi yter support, oppdaterer, sikrer og administrerer hele deres løsning. Vi leverer trygge og kjente løsninger som er ferdige til bruk.

Med våre tjenester innfrir du de teknologiske kravene i personvernlovgivningen. 

Ved å bruke Smart Solution er alle IT-kostnader kjent på forhånd. Dere betaler for funksjonalitet, pr bruker og pr måned. Mange kunder har redusert sine kostnader for IT-drift med 15 – 50 prosent etter at de ble kunder hos oss. Vi tilbyr et komplett tilbud til din advokatvirksomhet, blant annet:

 Kontakt oss

 

jussystemerAdvocate Desktop er et saks- og klientbehandlingssystem spesielt utviklet for advokater. Programmet er enkelt i bruk og inneholder alt en advokat trenger i sin hverdag.

DatalexDatalex er et komplett fagsystem som dekker alle administrative behov. Datalex inneholder også en fullverdig regnskapsmodul. Vi legger programmet til rette for deg samlet i en personlig brukerportal, samt at vi tar oss av oppdateringer og tekniske support.

 

WinAdvisor

WinAdvisor gir enkelt oversikt over saker og dokumentflyt i en advokatvirksomhet. Funksjonaliteten er utviklet i samarbeid med advokater gjennom mange år, og har spesialtilpasset funksjonalitet for advokater.

 

WinAdvisorAdvisor247 håndterer, automatiserer og effektiviserer hele klientreisen. Ved integrasjoner med 3. parts løsninger får man tilgang også til andre fagapplikasjoner direkte fra eget brukergrensesnitt. 

 

Kontakt oss

 

Smart Solution AS er en ledende IT tjenesteleverandør. Vi leverer ASP og skytjenester skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter - som nå kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Datasenteret er plassert i Norge. En sikkerhet for våre kunder som er underlagt GDPR direktiver. Ta kontakt så finner vi den rette løsningen for deg.

SUPPORT 24/7: Smart Solution kan også gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.