smart workspace

Smart Workplace

Smart Workplace Et fleksibelt arbeidsliv, med økt bruk av flere kontorsteder og hjemmekontor-løsninger, stiller økte krav til lagring og deling av filer og dokumenter. Smart Solution leverer programvare og skyløsninger som møter disse kravene.

pil Sikker fildeling
pil Bruk på alle enheter
pil M365 og Outlook Integrasjon
pil Enkel rettighetsstyring
pil To-faktor pålogging

Kontakt oss

 

smart sikkerhetMed Smart365 Workplace får du en optimal fildelingsløsning

Med Workplace kan du trygt benytte alle dine sky programmer lokalt eller fra Smart Desktop (terminalserver). Smart Workplace synkroniserer filer mellom skyen og en filmappe på PCen, og dette gir deg en enkel oversikt over filer og dokumenter, og hvilke som er delt med andre. Fullt integrert med Microsoft 365 og supportert av oss. 

 

 

datto workspaceSmart Workplace er en sikker og enkel fildelingsløsning integrert med Microsoft 365, som kan benyttes på alle typer enheter. Løsningen er enkel å ta i bruk. Integrert med Microsoft 365, MS Office, Teams og Outlook. Tilgang til filene fra lokal PC eller via innlogging til skytjenesten gir fleksibilitet, forenkler samarbeid og sømløs arbeidsflyt.

sikker fildeling outlookSikker fildeling via Outlook Med Smart Workplace sender du prosjekter, mapper og filer direkte fra Outlook, noe som gjør det enklere og tryggere enn noen gang å dele data. Du slipper å ha vedlegget liggende til eposten, og unngår størrelsesbegrensning eller risiko for at eposten stoppes. Med Smart365 Workplace er en sikker skytjeneste med mer enn 99,99 % oppetid, som innfrir europeiske GDPR krav. Alle filer er kryptert. 

ekstra sikkerhetSikkerhet Workplace har innebygget backup for å beskytte dataene dine. Dessuten skannes filene kontinuerlig for skadelige programvare og løsepengevirus. Enkel rettighetsstyring og tilgangskontroll minimerer faren for at dokumenter og eposter kommer på avveie.

tilgang alle enheterTilgang fra alle typer enheter Laget for bedriftsmarkedet, og gir en sømløs og kjent måte for ansatte å ha tilgang til filene sine og samarbeide sikkert uansett hvor man er eller hvilken enhet man benytter. Støtter Android, IPhone, nettbrett, PC og Mac.

 

Smart 365™ Workplace innfrir europeiske sikkerhetskrav

Med Smart365 Workplace er en sikker skytjeneste med mer enn 99,99 % oppetid, og innfrir europeiske GDPR krav. Alle filer er kryptert. Vi tar også hånd om Microsoft kundeforholdet ditt og administrerer lisenser og oppsett og gir dine ansatte tilgang til et profesjonelt support apparat 24/7. Vi håndterer også eventuelle hendelser for dere.

SUPPORT: Smart Solution tar også hånd om Microsoft kundeforholdet ditt og administrerer lisenser og oppsett og gir profesjonell support 24/7. Vi håndterer også eventuelle hendelser for dere.

TILLEGGSMULIGHETER: Smart Workplace integreres med Microsoft M365 for enhetlig passord. Smart Solution anbefaler Smart Endpoint Protection eller tilleggstjenester fra Microsoft for å sikre lokalt brukerutstyr.  

 

 Kontakt oss

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.