handverk programvare

Smart Support

Smart Solution AS supportavdeling yter våre brukere og kunder hjelp og bistand med det som ønskes. For de av våre kunder som benytter Smart Desktop er tilgang til support inkludert i tjenesten.

For bedrifter som ønsker å benytte Smart Support, er dette mulig til en fast pris pr måned - dere slipper da å tenke på IT/support og kan fokusere på kjernevirksomheten deres!

Support avdelingen har kjernetid mellom 08 og 16. For våre Smart Desktop kunder er det teknisk feilmelding/support 24/7.

Ta kontakt med oss og vi finner en løsning du/dere blir fornøyde med.

pil All data lagret i Norge
pil Fagprogram
pil Høy sikkerhet
pil To-faktor pålogging

 Kontakt oss

 

smart programvare

Team Viewer fjernhjelp. Vi fakturerer slike oppdrag etter antall minutter vi har vært inne på din maskin, eller fast avtalt pris.
Da får du tilgang til vår kompetanse uten at unødvendig tid går til spille. Løser vi ikke det du har bedt om, tar vi heller ikke betalt.

 

 

teamviewer

Teamviewer

Trenger du hjelp på lokal PC eller Mac, kan vi gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin. 

 zendesk

Kundesenter

Vi tilbyr et komplett tilbud til konsulenter og rådgivere blant annet fra leverandører som Mamut, PowerOffice og Advisor i Windows eller 247 (web) versjon (webtilgang via en sikret nettleser). 

smartdesktop.webp

RDP klient

For deg som kunde har vi laget en RDP klient for PC (Windows) som gjør at du blant annet får en stabil tilgang når det gjelder strømtilførselen.

 

Smart Solution AS er en ledende IT tjenesteleverandør. Vi leverer ASP og skytjenester skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter - som nå kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Datasenteret er plassert i Norge. En sikkerhet for våre kunder som er underlagt GDPR direktiver. Ta kontakt så finner vi den rette løsningen for deg.

Trenger du hjelp på lokal PC eller Mac, kan vi gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin. For deg som kunde har vi laget en RDP klient for PC (Windows) som gjør at du blant annet får en stabil tilgang når det gjelder strømtilførselen.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.