Smart 365 Sikkerhet

Smart 365 Sikkerhet

- Sikkerhet der det gjelder

Smart 365™ Sikkerhet Er en  moderne arbeidsflate med Office verktøyene. Din bedrift benytter i dag Microsoft Office 365 i begrenset grad. Vi kan sette opp løsningen for deg slik at du raskt og sikkert kommer i gang med de mange mulighetene og verktøyene Smart365 kan levere til deg.

pil Smart Workplace
pil Smart Endpoint Security
pil M365 integrasjon
pil To-faktor pålogging

 Kontakt oss

 

smart sikkerhet
Med Smart 365™ Sikkerhet får du en optimal sikkerhetsløsning for deg som jobber lokalt.

 

Med Smart365™ Sikkerhet  kan du trygt benytte alle dine sky-baserte programmer lokalt. Smart Endpoint Security er en totalløsning som sikrer og forenkler administrasjon av lokalt brukerutstyr som PC, Mac og Android telefoner samtidig som du er fullt integrert med Microsoft 365 og har support fra oss.

 

 Smart365™ Sikkerhet

m365 businessM365 BusinessVi setter opp MS365 som gjør at du raskt kan ta i bruk Teams, Exchange Online, OneDrive, samt alle Office programmene; Alt satt opp etter best-practice og med høy grad av preventiv sikkerhet.

smart endpoint security

Smart Endpoint Security er en totalløsning som sikrer og forenkler administrasjon av lokalt brukerutstyr som PC’er, Mac’er og Android telefoner. De ulike tjenestene kan abonneres på etter behov..

Datto WorkplaceSmart Workplace er en sømløs måte for ansatte å få tilgang til filene sine og samarbeide sikkert fra hvor som helst, på hvilken som helst PC eller Mac som er fullintegrert med Microsoft Office, Teams og Outlook.

SupportSupport 24/7Vi tilbyr et komplett tilbud av brukersupport 24/7 og rådgivere som kan bistå med Microsoft, Azure eller Heimdal enten på mail eller telefon.

 

Dette er med i Smart 365 Sikkerhet

Med Smart 365 sikkerhet løsningen får du Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, anti-virus, back-up (24/7), teknisk brukersupport og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform.

I tillegg kan du bygge ut Smart 365 sikkerhet løsningen med en rekke tilleggsprogrammer og moduler, integrert videokonferanse Microsoft Teams, Microsoft SharePoint og Microsoft OneDrive

 

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.