Smart nettskytjenester

Om Smart Solution AS

Smart Solution AS er en ledende IT tjenesteleverandør som i snart 20 år har fokusert på små og mellomstore bedrifter. Vi leverer ASP og nettskytjenester skreddersydd for bedrifter i flere forskjellige bransjer.

pil All data lagret i Norge
pil Fagprogram
pil Høy sikkerhet
pil To-faktor pålogging

 Kontakt oss

 

smart programvare

Smart Solution AS var tidligere en del av TeleComputing (nå Visolit), men ble skilt ut i eget selskap og etablert i 2004 av Christian Mohn og Christen Iwe (fra 2005). Begge er fremdeles her den dag i dag. Vi har driftsorganisasjon og datasenter plassert på ulike steder i Norge.

  

 

Helt siden etableringen har vi brent for å skape konkurransekraft for våre kunder gjennom å tilby sikre IT- og kommunikasjonsløsninger. Derved kan du bruke minst mulig tid og penger på IT, og isteden ha maksimalt fokus på din kjernevirksomhet uten å kompromisse med datasikkerheten. Med SmartDesktop™ løsningen er alt samlet i en personlig sikker brukerportal. Opplæring og klargjøring for å ta i bruk SmartDesktop™ løsningen er inkludert – for alle ansatte.  

Enkeltmannsforetak og mellomstore bedrifter – uansett antall brukere/ansatte - du får alltid stordriftsfordeler hos oss både ved installering, opplæring og endringer. Vi følger deg opp og vil at du skal oppleve god gammeldags personlig service. 

Personvern og sikkerhet har alltid vært vår første prioritet, og det blir stadig høyere krav til datasikkerhet. Etter ‘Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven)’/GDPR kreves det at bedrifter som behandler personsensitive data har kontroll på lagring av dataen, backup, nettverk og brukerutstyr – Smart Solution AS er en totalleverandør og tilbyr en databehandleravtale som sikrer hele leveransen vi er ansvarlig for. I tillegg har vi teknisk drift og lagring i eget datasenter i Norge! 

 

Smart Solution AS blir gjennom underleverandør revidert og sertifisert årlig av DNV GL etter ISO 9001 Kvalitet, ISO 27001 Informasjonssikkerhet og ISO 14001 Miljø - nok et bevis på at vi jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet. 

Ingen store investeringer – fra kr 700 per bruker per måned, alt inkludert.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.