Microsoft Dynamics NAV: En komplett ERP-løsning

Microsoft Dynamics er en serie integrerte forretningssystemer som er enkle å tilpasse og som gir deg og dine medarbeidere mulighet til å ta forretningsbeslutninger med større sikkerhet. Microsoft Dynamics fungerer som, og sammen med, kjent programvare fra Microsoft, og automatiserer og strømlinjeformer økonomistyring, Supply Chain Management og CRM på en måte som hjelper virksomheten til å nå sine mål.

Microsoft Dynamics NAV (tidligere Microsoft Navision) hjelper mellomstore virksomheter i vekst med å integrere data innen økonomi, produksjon, distribusjon, kundehåndtering og e-handel. Microsoft Dynamics NAV er enkel å tilpasse og er et ideelt forretningssystem for virksomheter med spesifikke behov og forretningsprosesser.

 

Kontakt oss


Salg og Markedsføring
Med Microsoft Dynamics NAV kan du synkronisere salg, markedsføring og bestilling med Microsoft Office-verktøy som Microsoft Outlook. E-post og informasjon om kontakter, oppgaver, vises direkte i skjermbildet til Microsoft Dynamics NAV. Og sanntidsinformasjon om kontakter kan dessuten hjelpe deg med å identifisere viktige kunder og tiltak for mer målrettet markedsføring.

Distribusjon
Microsoft Dynamics NAV hjelper virksomheten med å strømlinjeforme distribusjonsprosessen og forbedre lagerstyringen. Hovedområder inkluderer varesporing, logistikk for flere lokasjoner, materialegenskaper, overføringer, varebytte og lagerstyring – fra vareplukking til forsendelse og levering.

Produksjonsstyring

Med Microsoft Dynamics NAV kan du planlegge og styre dine produksjonsressurser, råvarer og ferdigvarer. Planlegging med begrenset kapasitet, prognoser og papirløs produksjonsstyring er blant det vi kan tilby.

Servicestyring

Du kan holde orden på dine servicevarer og serviceordre. Servicekontrakter kan lett etableres for eksisterende og nye kunder.
Enkel registrering av data og effektive rutiner for fakturering. Oversikt over varer i arbeid og fastprisstyring av serviceordre

Prosjektstyring

Vi kan tilby prosjektstyring med blant annet web grensesnitt for budsjettering, planlegging og timeregistrering. Integrasjon til og fra MS Project. Hovedprosjekter, alternative budsjetter, inntektsanalyse og effektive faktureringsrutiner.

Brukervennlige grensesnitt

Microsoft Dynamics NAV er både brukervennlig og enkel å vedlikeholde. Brukergrensesnittet, som ligner det kjente brukergrensesnittet i Microsoft Office-applikasjonene, krever lite eller ingen opplæring, og gir medarbeiderne simultantilgang til data fra et enkelt skjermbilde. Dessuten kan du strømlinjeforme arbeidsforløpet ved å gi medarbeidere, kunder, leverandører og forretningspartnere mulighet for å kommunisere med systemet via tilpassede nettportaler. Eller du kan benytte XML og XBRL for å kommunisere med andre enheter på tvers av forskjellige teknologier.

Enkel tilpasning

Fordi det er mulig å gjøre store tilpasninger i Microsoft Dynamics NAV innefor et integrert utviklingsmiljø, kan du gjøre endringer med øyeblikkelig virkning, og slik reagere mer effektivt ovenfor kunder og nye forretningsmuligheter uten å forstyrre den daglige driften. Løsningen er også fleksibel i den forstand at den kan integreres med andre forretningssystemer på markedet. Microsoft Dynamics NAV kommer med full støtte fra Microsoft og din lokale Microsoft-sertifiserte partner for forretningssystemer.

Microsoft satser mer enn noen annen leverandør på videreutvikling av sin portefølje av ERP systemer. Velger du Microsoft Dynamics NAV er du derfor trygg på at din løsning vil leve og bli utviklet videre til fordel for din bedrift.

Dette er hva vi blant annet kan tilby:

 Økonomi, lønn, personal.
Anleggsregnskap.
Ordre, lager, faktura, innkjøp.
Avansert lagerstyring.
Material og produksjonsstyring.
Prosjektstyring.
Serviceadministrasjon.
CRM
Integrerte portal og ehandelsløsninger

Kontakt oss

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.