Microsoft Windows XP – ikke lenger støttet fra Microsoft

Microsoft Windows XP operativsystem er ikke lenger supportert av Microsoft, noe som betyr at sikkerheten ikke lenger er ivaretatt. Vi stopper derfor og supportere dette da vi ikke kan garantere at oppkoblingsprogramvare mot Smart tjenesten støtter, eller gir den ønskede ytelse og sikkerhet over tid. Microsoft har sluttet å sende ut programoppdateringer til 

 

Windows XP.

Hvilke valg har jeg? - oppgradere eller kjøpe ny PC?
For de brukere med en PC som benytter Windows XP, så er det enkleste å bytte ut maskinen og kjøpe ny maskin med nytt operativsystem. Windows lar seg også oppgradere.

 

Iphone – reduser strømforbruket med noen enkle steg

Iphone, her er en link til noen tips som gjør at batteriet holder lenger

 

Oppgradere Citrix klient på lokal PC/Mac

Med jevne mellomrom kan det være fornuftig å oppgradere Citrix klienten på mac eller PC.Her er adressen for å laste ned ny oppdatert programvare: receiver.citrix.com (må gjøres fra lokal maskin)

Slik oppdaterer du for PC:

Det er forholdsvis enkelt å oppgradere Citrix klient/programmet på en PC, last ned ny klient og installer den. Om du får spørsmål om å fjerne det gamle programmet svarer du ja til det.  Re-start så din PC.

 

Slik oppdaterer du for Mac:

Først laster du ned nytt program. Steng så ned Safari eller Firefox (disse må være lukket når du gjør dette) Dobbeltklikk på programmet, og du får du to valg;

Fjerne og installere 

– velg først fjerne

– når den er ferdig med det, dobbelt klikker du på installere.

Programmet sluttfører så installasjonen.Re-start så din Mac

 

Antivirus på lokal PC

Vi tilbyr abonnement på antivirusprogram for å beskytte lokal PC. Vi bistår med installasjon og det koster kr. 30.- pr.mnd/PC. Vi benytter Panda Antivirus. Vi sender link til programmet og det kan da lastes ned og installeres, om bistand er påkrevet så vil Panda sine Norske teknikere hjelpe til, så blir det i orden på 1-2-3!

Bestilles på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Prisendring fra 1. juni 2014

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.