smart heimdal 1280x500

Smart Endpoint Security - sikkerhet der det gjelder

Smart Endpoint Security er en kraftig sikkerhetsløsning til en lav pris. Dette er en løsning som sikrer og forenkler administrasjon av lokalt brukerutstyr som PCer, Macer og Android telefoner. De ulike tjenestene kan abonneres på etter behov. Løsningen møter dagens behov for å sikre bedrifter mot hyppigere og mer omfattende cyber-kriminalitet der alvorlighetsgraden i angrepene er økende.

pil Lokal Antivirus
pil Auto-oppdatering PC
pil Admin Kontroll
pil Sikkerhetsovervåking

Kontakt oss

 

rettighetskontrollRettighetskontroll (Privileged Access Management) Automatisk rettighetsstyring av lokal PC. Bedriften bestemmer selv hva den ansatte kan installere på lokal PC. Dette fjerner muligheten for at ansatte installerer uønsket programvare ved et uhell. Dette gir økt sikkerhet mot skadevare. 

oppdatering programvaresikkerhetOppdatering og programvaresikkerhet (Patch & Assets Management) er en tjeneste for automatisert oppdatering av Windows og annen programvare lokalt på PC. Med denne modulen aktivert unngås 93% av hackerangrep. Modulen benyttes for utrulling av programvare og automatisk oppdatering av disse.

loosepengevirusLøsepengevirus (RansomWare Encryption Detection) avdekker og stopper løsepengevirus. Dette er en revolusjonerende modul som oppdager og stopper forsøk på kryptering av PC og nettverk.

proaktiv dns filtreringProaktiv DNS- filtrering Monitorering av internett-trafikk f.eks. åpne Wi-Fi nett på hoteller, kafeer og flyplasser. Dette gjøres ved å sikre ende-til-ende kommunikasjonen. På denne måten identifiseres og blokkeres trusler før de utgjør en fare. Beskytter deg når du surfer på både sikre og åpne websider.

heimdal securitySmart Endpoint Security kan monitorere alle tjenestene for bedriften din og administrere sikkerhetsløsningen som tilvalg. De vil da reagere ved hendelser direkte til brukeren og IT-kontakt. Med denne tjenesten er også support inkludert.
Denne tjenesten har begrenset tilgjengelighet, og forutsettes at kunden benytter alle tjenestene og er inkludert i Smart Endpoint Security Total.

antivirus programvareNeste Generasjon AntiVirus (Next-Gen AntiVirus) Automatisert og forbedret antivirus løsning der mistenkelige filer kjøres kontrollert i et beskyttet miljø (basert på kunstig intelligens).
Brannmur blokkerer angrep mot PC med full kontroll over Windows brannmur og isolering av enheter i tilfelle angrep. Beskytter blant annet mot løsepengevirus angrep.
Mobil Enhet Sikkerhet (Mobile Device Management) kontroll på sikkerheten av mobile Android enheter som telefoner og nettbrett inkludert låsing og fjernsletting.
Status rapport. IT-kontakt får ukentlig statusrapport og e-post ved hendelser/alarmer.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.