SMART Desktop”Tenk deg å ha din Windows arbeidsflate på internett,
akkurat som du har nettbanken din der i dag.

Et kontor som er med deg over alt, du får tilgang til de samme
oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer
- enten du er på kontoret, hjemme, på internettkafé ...
... eller på reise med din egen bærbare PC/Mac eller mobiltelefon."

  

Enkel og trygg hverdag
Med SMART Desktop slipper du å bruke tid på drift og vedlikehold av nettverk og programvare. Smart Solution AS sørger for at du får full tilgang til ditt personlige skrivebord og ønsket programvare hele døgnet. Alle medarbeidere kan arbeide fra hvor de måtte ønske – hjemme, på hytta eller på reise. Garanti for at ingen viktige data blir mistet, i tillegg til lave og forutsigbare kostnader, gjør dette til en trygg løsning for deg som ønsker at tid og krefter skal brukes på kunder og verdiskapning. Med backup, vil du være sikret en trygg forvaring av dine forretningskritiske data. 

Hvor som helst - når som helst
Med SMART Desktop kan du på en enkel og sikker måte arbeide mot bedriftens systemer uansett hvor du måtte befinne deg, så lenge du er tilknyttet Internett.

Raskere, enklere og sikrere
SMART Desktop er spesielt tilpasset for bedrifter med 1-50 ansatte. Løsningen sikrer at virksomheten slipper å konsentrere seg om IT-nettverk, programvareoppdateringer og ikke minst investeringer i nye PCer. Alle kan nå fokusere på kjerneoppgaver som har direkte betydning for bedriftens vekst og lønnsomhet.


Smart Solution gir deg sikker pålogging, ingen nedetid og effektive rutiner for sikkerhetskopiering. Løsningen vil medføre økt fleksibilitet for bedriften og dens ansatte i og med at økonomi- og informasjonssystemene nå kan tilgjengeliggjøres fra hvilket sted man ønsker, til den tid som passer og uavhengig av maskinvare.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -