SmartDesktop™”Tenk deg å ha din Windows arbeidsflate på internett,
akkurat som du har nettbanken din der i dag.

Et kontor som er med deg over alt, du får tilgang til de samme
oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer
- enten du er på kontoret, hjemme, på internettkafé ...
... eller på reise med din egen bærbare PC/Mac eller mobiltelefon."

  

Enkel og trygg hverdag
Med SmartDesktop™ slipper du å bruke tid på drift og vedlikehold av nettverk og programvare. Smart Solution AS sørger for at du får full tilgang til ditt personlige skrivebord og ønsket programvare hele døgnet. Alle medarbeidere kan arbeide fra hvor de måtte ønske – hjemme, på hytta eller på reise. Garanti for at ingen viktige data blir mistet, i tillegg til lave og forutsigbare kostnader, gjør dette til en trygg løsning for deg som ønsker at tid og krefter skal brukes på kunder og verdiskapning. Med backup, vil du være sikret en trygg forvaring av dine forretningskritiske data. Datasenteret er plassert i Norge, en sikkerhet for våre kunder som er underlagt strenge GDPR direktiver.

Hvor som helst - når som helst
Med SmartDesktop™ kan du på en enkel og sikker måte arbeide mot bedriftens systemer uansett hvor du måtte befinne deg, så lenge du er tilknyttet Internett.

Raskere, enklere og sikrere
SmartDesktop™ er spesielt tilpasset for små- og mellomstore bedrifter. Løsningen sikrer at bedrifter slipper å konsentrere seg om IT-nettverk, programvareoppdateringer og ikke minst investeringer i nye PCer. Alle kan nå fokusere på kjerneoppgaver som har direkte betydning for bedriftens vekst og lønnsomhet.
 
Dette får du 

Med SmartDesktop™ løsningen får du Outlook, Office kontorstøtte, administrativ programvare, lagring, antivirus, backup, support og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform. I tillegg kan du bygge ut SmartDesktop™ løsningen med en lang rekke tilleggsprogrammer, integrert videokonferanse, IP telefoni og sikkert hurtigmeldingssystem (Chat) tilpasset bedriftsmarkedet. 

Vi har laget en RDP klient for PC (Windows) som gjør at du får en enda mer stabil tilgang når det gjelder strømtilførselen. Installasjonen gjør det enkelt å styre om du ønsker å benytte 1 eller 2 skjermer via SmartDesktop™, du kan selv få enkel tilgang til resetting av passord. Klienten styrer strømalternativene på din lokale PC, du unngår at den går i dvale og mister forbindelsen.

Teknisk brukersupport
Teknisk brukersupport for å ta i bruk SmartDesktop™ løsningen er inkludert - for alle ansatte. 
 

Ingen store investeringer – prisen er fra kr 700 per bruker per måned, alt inkludert.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -