Vi leverer komplette IT-løsninger tilpasset store og små bedrifter

Vi leverer alle IT tjenester du trenger for å få en effektiv arbeidsdag. Vi har siden 2004 levert skyløsninger til små og mellomstore bedrifter, vi løser bedriftens behov om du er enkeltmannsforetak eller mange ansatte. Vi har i dag kunder med 1 til 50 ansatte, ingen bedrift er for liten. Mange av våre kunder startet opp som enmannsforetak og vokser til større bedrifter.

Trygg og enkel hverdag

Vi tar hånd om dine IT behov og sørger for at du kommer sikkert og trygt i gang. Med personlig service og ett kontaktpunkt – blir din IT-hverdag forutsigbar.

Frihet til å jobbe hvor du vil

Med skytjenesten SmartDesktop™ kan du arbeide trygt fra og utenfor kontoret. Med tilgang til internett fungerer tjenesten uavhengig av om du ønsker å benytte PC, MAC eller nettbrett. Du har tilgang til vår vakttelefon med teknisk kompetanse hele døgnet. Med gode back-up rutiner sikrer vi at ingen data går tapt. Våre kunder sikres i tillegg med spamfilter og antivirusprogramvare.

Effektiv og lønnsom drift

SmartDesktop™ er tilpasset bedrifter fra 1-60 ansatte. Løsningen er ferdig installert og kan tas i bruk umiddelbart. Vi sparer deg og din bedrift for tid og ressurser på IT-drift, vedlikehold, programvareoppdateringer og sikkerhetskopiering. Forutsigbar kostnad hver måned! 

Hvordan virker løsningene

Smart Solution AS tilbyr IT-løsninger som vokser i takt med din bedrift. Vi tilbyr alt fra Officepakken inkludert e-post, til drift av komplett Windows skrivebord på internett hvor du logger deg på og kan benytte hele systemet. I denne løsningen kan du også få tilgang til andre programmer du ønsker å benytte – en komplett leveranse – tilpasset din bedrift! 

Trenger du ny PC, skriver eller MAC – som kunde hos oss hjelper vi deg med det også!

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2022 Web Norge.